انعکاس رسانه‌ای محفل رونمایی منار یادبود شهید فرخنده

اولین سالروز یادبود فرخنده در کابل

منبع: صدای امریکا، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

اولین سالروز یادبود فرخنده
در کنار یادبود از سالروز قتل فرخنده، امروز مناری که در محل آتش‌زدن فرخنده به نام وی ساخته شده است، نیز رونمایی شد.

امروز شماری از فعالان مدنی و اعضای حزب همبستگی افغانستان برای دادخواهی و یادبود از فرخنده در محلی که جسد فرخنده آتش زده شد؛ گردهم آمدند و مراسمی را با پارچه‌های تمثیلی از جریان لت و کوب او در زیر پای مردان برگزار کردند.

سیلی غفار عضو حزب همبستگی افغانستان گفت، قتل فرخنده نشان داد این کشور جهنمی برای زنان است.

به گفتۀ غفار، در تمام دوسیه‌های مربوط به زنان، مجرمان دست اول رها می‌شوند ولی افراد دست دوم بازداشت می‌شوند؛ چون از حمایت زورمندان برخوردار نیستند.

او افزود، تاریخ نشان داده است که مبارزه قاطع مردمی حاکمان را زمین‌گیر سازد و دادخواهی مردم برای فرخنده و تبسم نشان داد که پس از این نمی‌تواند دست روی دست بگذارند و شاهد خشونت‌ علیه زنان باشند.

او گفت "اگر عاملان این جنایت به روز اول به جزای اعمال شان می‌رسیدند، ما شاهد خشونت علیه رخشانه و تبسم نمی‌بودیم."

شبکه زنان افغان نیز در کابل از اولین سالروز قتل فرخنده یادبود کرد و اعضای این شبکه با نشر قطعنامه‌ای خواهان جزای سنگین‌تر برای عاملان قتل فرخنده شدند.

آنان گفتند که حکم کنونی محاکم برای شان قابل قبول نیست.

هرچند لوی سارنوالی افغانستان در ۱۷ حوت اعلام کرد که در پیوند به قتل فرخنده سه تن هر کدام به ۲۰ سال، یک تن دیگر به ده سال و ۱۳ تن هر یک را ۱۶ سال به حبس محکوم شده اند؛ اما نهادهای مدافع حقوق زنان این جزا را کافی ندانسته اند.

اما در ۲۱حوت، ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که آقای غنی به لوی سارنوالی هدایت داده است که دوسیه فرخنده بار دیگر بررسی شود.

در ۲۸ حوت سال گذشته، دختری ۲۷ ساله به نام فرخنده در پل باغ عمومی در نزدیکی زیارت موسوم به شاه دوشمشیره ولی به ظن توهین به مقدسات مورد غضب مردان قرار گرفت.

فرخنده نخست در زیر وپای مردان خشمگین جان باخت، سپس از روی جسد وی موتر گذشت و سرانجام پیکر او در دریای کابل به آتش کشیده شد.

یک سال پس از قتل فرخنده؛ "عدالت تامین نشده است"

منبع: دویچه وله، دری، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

یک سال پس از قتل فرخنده؛

کابل پایتخت افغانستان روز پنجشنبه شاهد تظاهرات و گردهمایی فعالان حقوق زن به مناسبت اولین سالروز قتل فرخنده بود. یک سال پس از زجرکش شدن فرخنده، صدای اعتراض در مورد مجازات نشدن عاملان این قتل، بلند شده است.

فرخنده یک سال پیش در همین شب و روزها، در مرکز شهر کابل، پیش زیارت شاه دوشمشیره زجرکش شد. مردان خشمگین او را به اتهام سوزاندن قرآن به اندازه‌ای لت و کوب کردند که زیر سنگ و چوب جان داد. قاتلان جسد او را سپس به آتش کشیدند.

تحقیقاتی که پس از حادثه صورت گرفت نشان داد که اتهام وارده بر فرخنده نادرست بوده است. صدها تن از باشندگان کابل و هواداران حزب همبستگی روز پنجشنبه تظاهراتی را در شهر کابل به راه انداختند و مناری را که برای یادبود فرخنده ساخته شده، افتتاح کردند. این منار در جایی ساخته شده که سال گذشته جسد فرخنده را در آن سوزاندند.

تظاهرات کنندگان با سردادن شعارهای «یک مشت خاینانند، با جهل شب روانند»، «ما همه فرخنده‌ایم» و «ما خواهان مجازات عاملان قتل فرخنده هستیم» در مرکز شهر کابل دست به تظاهرات زدند.

انتقاد از دولت

یک سال پس از قتل فرخنده؛

سیلی غفار، یک تن از تظاهرات کنندگان از مجازات نشدن عاملان قتل فرخنده انتقاد کرد: «ما در همان روزهای نخست نسبت به پیگیری قضیه از سوی حکومت "وحشت ملی" بی‌باور بودیم و پیش‌بینی کردیم که این قضیه نیز مانند قضیه پغمان عاملان اصلی آن رها می‌شود».

"وحشت ملی" اصطلاحی است که برخی شهروندان افغانستان با کنایه "دولت وحدت ملی" را می نامند.

خانم غفار با انتقاد از حکومت گفت که عاملان قتل فرخنده مجازات نشده و حکومت به عدالت، حقوق بشر و دموکراسی باور ندارد. یکی از انتقادهای اصلی این است که برخی از عاملان این قتل بازداشت نشده‌اند. خانم غفار گفت: «یک سال است که اصلا هیچ تلاشی برای دستگیری عاملان اصلی قتل فرخنده صورت نگرفته است».

اما مقام‌های حکومتی گفته‌اند که قاتلان فرخنده زندانی هستند و هر کدام براساس جرمی که انجام داده‌اند، مجازات می‌شوند. لوی سارنوالی افغانستان گفته است که فیصله‌ نهایی دوسیه فرخنده به این اداره رسیده است. بصیر عزیزی، سخنگوی لوی سارنوالی اخیرا گفت که از جمله سیزده مجرم این قضیه، سه تن هر کدام به ۲۰ سال حبس و سایرین هر کدام به ۱۶ سال زندان محکوم شده‌اند. از این میان یک تن به ده سال حبس محکوم شده است.

رولا غنی، بانوی اول افغانستان نیز تاکید کرده است که خود دوسیه قتل فرخنده را دنبال می‌کند و عاملان این قتل مجازات خواهند شد.

یک سال پس از قتل فرخنده؛

علاوه بر این، "شبکه زنان افغان" نیز روز پنجشنبه یک گردهمایی را در پارک شهر نو کابل برگزار کرد. اعضای این نهاد می‌گویند با گذشت یک سال دولت نتوانسته است که عاملان قتل فرخنده را به عدالت بسپارد.

شهلا فرید، عضو هیات مدیره "شبکه زنان افغان" گفت: «مرگ فرخنده امروز یک ساله می‌شود. متاسفانه در یک سال دوسیه فرخنده نتوانست در محاکم افغانستان حل شود. به این مفهوم که هنوز عدالت برای فرخنده و خانواده فرخنده تامین نشده است».

به باور این فعال حقوق زن، زنان افغانستان تنها در شعارها حمایت می‌شوند ولی در عمل کاری برای تامین حقوق آن‌ها انجام نمی‌شود.

سرنوشت خانواده فرخنده

فعالان حقوق زن می‌گویند برخی از عاملان قتل فرخنده حامیان قدرتمندی داشتند که تلاش می‌کردند با تهدید خانواده فرخنده، آن‌ها را از تعقیب عدلی این قضیه باز دارند. بالاخره این خانواده به دلیل تهدیدهایی که وجود داشت افغانستان را ترک کرد.

خانم فرید می‌گوید وقتی خانواده فرخنده از تطبیق عدالت ناامید شد، مجبور شد افغانستان را ترک کند.

به باور خانم فرید بیرون شدن خانواده فرخنده از افغانستان سبب می‌شود تا شهروندان دیگر این کشور نیز احساس مصونیت نکنند: «ترک یک خانواده به خاطر عدم تامین امنیت یک مشکل کلان است و بحران اعتماد را به بار می‌آورد و زمینه فرار جوانان به خصوص دختران و زنانی که مشارکت اجتماعی سیاسی دارند برای شان ترس و هراس ایجاد می‌شود و مجبور می‌شوند افغانستان را ترک کنند».

خانم فرید افزود در صورتی که ستره محکمه و حکومت این باور را خلق نکند که عاملان قتل فرخنده مجازات می‌شوند، بسیاری زنان فعال مجبور می‌شوند برای مصون ماندن کشورشان را ترک کنند.

مراسم نخستین سالگرد قتل فرخنده؛ رونمایی از منار یادبود او

منبع: بی‌بی‌سی فارسی، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

مراسم نخستین سالگرد قتل فرخنده؛ رونمایی از منار یادبود او

جمعی از فعالان مدنی و فعالان حقوق زن امروز با تجمع در محل قتل فرخنده در اولین سالگردش، منار یادبودش را رونمایی کردند. عکس ها از احمدشاه انگار_بی‌بی‌سی

تصاویر بیشتر

از بنای یادمانی فرخنده پرده‌برداری شد

منبع: طلوع نیوز، دری، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

از بنای یادمانی فرخنده پرده‌برداری شد

فعالان حقوق زن و نیز باشنده‌گان کابل به روز پنجشنبه در جایی که پیکر فرخنده سوختانده شده‌بود، بنای یادمانی از او را پرده‌برداری کردند.

سیلی غفار، عضو حزب همبستگی ملی و فعال در عرصۀ حقوق زنان گفت: "اگر قاتلان فرخنده به کیفر می‌رسیدند رخشانه سنگسار نمی‌شد و ده‌ها رویداد خشونت‌بار دیگر رخ نمی‌داد."

در این گردهمایی سرود‌هایی نیز نشر شد و نمایشنامه‌یی چه‌گونگی کشته‌شدن فرخنده را به نمایش گذاشتند.

سیف‌الدین سیحون، استاد دانشگاه گفت: "انتظار داشتیم که دادگاه و نهاد‌های قضایی افغانستان فیصلۀ عادلانه کنند؛ اما این نهاد‌ها سلیقه‌یی برخورد کردند."

در این مراسم برخی‌از فعالان حقوق زنان از بیرون کشور نیز حضور داشتند و برای فرخنده عدالت خواستند.

لیلا قرایی، فعال در عرصۀ حقوق زنان در سویدن اظهار داشت: "قتل فرخنده همه را تکان داد، چون خیلی وحشتناک بود. زنان بسیار در داخل و بیرون‌از افغانستان بسیار اعتراض کردند."

برخی‌از مادران نیز که در این گردهمایی شرکت کردند و خواهان کیفر سخت به عاملان قتل فرخنده شدند.

تظاهرات گسترده در اولین سالروز قتل «فرخنده» در کابل

منبع: پیام آفتاب، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

تظاهرات گسترده در اولین سالروز قتل «فرخنده» در کابل

تظاهرات گسترده در اولین سالروز قتل «فرخنده» در کابل فرخنده یک سال پیش در همین شب و روزها، در مرکز شهر کابل، پیش زیارت شاه دو شمشیره زجرکش شد. مردان خشمگین او را به اتهام سوزاندن قرآن به اندازه‌ای لت و کوب کردند که زیر سنگ و چوب جان داد. قاتلان جسد او را سپس به آتش کشیدند.

سیلی غفار، یک تن از تظاهرات کنندگان از مجازات نشدن عاملان قتل فرخنده انتقاد کرد: «ما در همان روزهای نخست نسبت به پیگیری قضیه از سوی حکومت «وحشت ملی» بی‌باور بودیم و پیش‌بینی کردیم که این قضیه نیز مانند قضیه پغمان عاملان اصلی آن رها می‌شود».

«وحشت ملی» اصطلاحی است که برخی شهروندان افغانستان با کنایه «دولت وحدت ملی» را می نامند.

علاوه بر این، «شبکه زنان افغان» نیز روز پنجشنبه یک گردهمایی را در پارک شهر نو کابل برگزار کرد. اعضای این نهاد می‌گویند با گذشت یک سال دولت نتوانسته است که عاملان قتل فرخنده را به عدالت بسپارد.

«شهلا فرید»، عضو هیات مدیره «شبکه زنان افغان» گفت: «مرگ فرخنده امروز یک ساله می‌شود. متاسفانه در یک سال دوسیه فرخنده نتوانست در محاکم افغانستان حل شود. به این مفهوم که هنوز عدالت برای فرخنده و خانواده فرخنده تامین نشده است».

منار یاد بود از کشته شدن فرخنده گشایش یافت

منبع: تلویزیون میوند، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

منار یاد بود از کشته شدن فرخنده گشایش یافت

شماری از احزاب سیاسی، فعالان جامعه مدنی و فعالان حقوق زن در نخستین سالگرد کشته شدن فرخنده در کابل از حکومت و نهاد های قضایی انتقاد می کنند که در پرونده قتل فرخنده عدالت را تامین نکرده اند. آنان از افزایش خشونت ها در برابر زنان به شدت ابراز نگرانی می کنند. منار یاد بود از فرخنده؛ این منار در جای که درست یکسال پیش فرخنده بیست و هفت ساله به اتهام سوزاندن قران کشته و سوزانده شد، ساخته شده است. می گویند، در پرونده قتل فرخنده و دها پرونده خشونت در برابر زنان عدالت تامین نشده. با اجرای این نمایشنامه، برخورد حکومت با قضیه قتل فرخنده و فیصله دادگاه را به شدت مورد انتقاد قرار میدهند. ادامه خشونت های تکان دهنده بر زنان و پیگیری نشدن ده ها قضیه خشونت در برابر زنان نگرانی ها را افزایش داده است. گفته می شود حکومت بویژه نهاد های عدلی و قضایی در بررسی بیشتر پرونده های خشونت بر زنان ناتوان بوده اند. فرخنده دختری که با تعویذ نویسی در کنار جاده ها مخالفت کرد، در بیست و هشتم ماه حوت سال ۱۳۹۳ خورشیدی به اتهام سوزاندن قران از سوی مردان خشمگین زجرکش شد و جسدش را آتش زدند. شماری از عاملان این رویداد به ۱۶ سال و ۴ سال زندان محکوم شدند و شماری هم به شمول پولیس برائت گرفتند. این رویداد واکنش های بسیاری را در سطح جهان برانگیخت.

منار یادبود از فرخنده رونمایی شد

منبع: تلویزیون چکاد، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

منار یادبود از فرخنده رونمایی شد

امروز شماری از فعالان مدنی و اعضای حزب همبستگی افغانستان برای دادخواهی و یادبود از فرخنده در محلی که جسد وی آتش زده شد؛ گردهم آمدند و مراسمی را با پارچه‌های تمثیلی از جریان لت و کوب او در زیر پای مردان خشمگین برگزار کردند.

سیلی غفار عضو حزب همبستگی افغانستان گفت، قتل فرخنده نشان داد که این کشور جهنمی برای زنان است.

او افزود، تاریخ نشان داده است که مبارزه قاطع مردمی حاکمان را زمین‌گیر ساخته و دادخواهی مردم برای فرخنده و تبسم نشان داد که پس‌ازاین نمی‌توانند دست روی دست بگذارند و شاهد خشونت علیه زنان باشند.

در کنار یادبود از سالروز قتل فرخنده، امروز مناری که در محل آتش زدن فرخنده به نام وی ساخته‌شده است، نیز رونمایی شد.

شبکه زنان افغان نیز در کابل از اولین سالروز قتل فرخنده یادبود کرد و اعضای این شبکه با نشر قطعنامه‌ای خواهان جزای سنگین برای عاملان قتل وی شدند.

آنان گفتند که حکم کنونی محاکم برایشان قابل‌قبول نیست.

هرچند دادستانی کل کشور در ۱۷ حوت سال روان اعلام کرد که در پیوند به قتل فرخنده سه تن هرکدام به ۲۰ سال، ۱۳ تن هر یک به ۱۶ سال و یک‌تن دیگر به ۱۰ سال حبس محکوم‌شده‌اند؛ اما نهادهای مدافع حقوق زنان این جزا را کافی ندانسته‌اند.

اما در ۲۱ حوت همین سال، ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که آقای غنی به لوی سارنوالی هدایت داده است که دوسیه فرخنده بار دیگر بررسی شود.

در ۲۸ حوت سال گذشته، دختری ۲۷ ساله به نام فرخنده در پل باغ عمومی در نزدیکی زیارت موسوم به “شاه دو شمشیره ولی” به ظن توهین به مقدسات مورد غضب مردان قرار گرفت.

فرخنده نخست در زیر و پای مردان خشمگین جان باخت، سپس از روی جسد وی موتر گذشت و سرانجام پیکر او در دریای کابل به آتش کشیده شد.

اولین سالروز یادبود فرخنده در کابل افغانستان

منبع: سایت خبری احیا، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

اولین سالروز یادبود فرخنده در کابل افغانستان

فرخنده ملکزاده دختری که درست یک سال قبل از امروز از سوی افراد خشمگین در ساحه مرکزی و پر ازدحام شهر کابل به قتل رسیده و جسدش آتش زده شد.

حادثه قتل فرخنده مردم را در داخل و بیرون از کشور شوک زده کرد چنانچه فعالان حقوق زن می گویند که وحشت و ظلمی که در برابر وی صورت گرفت، در قلب تاریخ افغانستان جاویدان خواهد ماند.

روز پنجشنبه صد ها تن از فعالان مدنی و فعالان حقوق زن در جاده فرخنده در پای منار ساخته شده وی جمع شده و بار دیگر خواستار تطبیق عدالت در قضیه وی شدند.

ترنم سعیدی و راحله دو تن از فعالان مدنی به رادیو آزادی گفته اند ,

” این رویداد جز وحشت چیزی دیگری را در پی نداشت، وحشتی که در طول تاریخ بی سابقه بود فرخنده نیز مانند سمیه در راه اسلام کشته میشود و این یک شرم برای افغانستان است. “

” عدالت بر قرار نشد زیرا حکومت به نحوه کوشش کرد تا این قضیه را پنهان کند و بالای آن خاک بریزد. “

گذشتن از جاده فرخند و ساحه شاه دو شمشیره، خاطرات فرخنده را تازه می کند.

اخیراً پس از سپری شدن نزدیک به یک سال قضیه قتل فرخنده نهایی شد اما فعالان مدنی میگویند که قضیه وی بگونه درست بررسی نشده و عدالت در این زمینه تطبیق نگردیده است.

فعالان مدنی به روز پنج شنبه، مراسم یادبود از نخستین سالروز قتل فرخنده را در نزدیکی شاه دو شمشیره جای که وی به قتل رسیده بود و در پارک شهر نو کابل برگزار کردند:

” اگر محاکم فاسد و جنایت پرور ببخشد، مردم افغانستان نمی بخشد – فرخنده در آتش جهل خاینان ملی سوخت. “ از شعار های اند که فعالان حقوق زن در مراسم یاد بود از خاطرات فرخنده سر دادند.

اما اینکه یک زن در برابر چشمان پولیس و در چند صد متری ارگ ریاست جمهوری کشته میشود و فیصله های محاکم نیز با واکنش فعالان زن روبرو میشود و حتی رئیس جمهور غنی دستور بازنگری آنرا میدهد به چی معناست.

سیلی غفار یکتن از فعالان مدنی و سخنگوی حزب همبستگی افغانستان در این باره چنین گفت:

” ما هیچ وقت انتظار نداشتیم حکومت به قضیه فرخنده رسیده‌گی کند، می بینیم پس از اعلام شدن حکم محکمه رئیس جمهور حکم بازنگری را میدهد و این نشان میدهد که همه سخنان روی کاغذ منحیث یک شعار باقی می ماند. “

این فعالان مدنی تاکید می ورزند تا زمانیکه حق به حق دار سپرده نشود و محاکم فیصله درست و عادلانه در قضیه فرخنده نکنند، آنان به اعتراضات شان ادامه می دهند.

فرخنده ملکزاده در ۲۸ حوت سال ۱۳۹۳ به اتهام سوزاندن نسخه از قرآن شریف از سوی مردان خشمگین در نزدیکی زیارت شاه دو شمشیره به قتل رسید و جسد وی سوزانده شد.

بدنبال این قضیه که واکنش ها را در سطح ملی و بین المللی به همراه داشت پولیس افغانستان ۴۹ تن را به اتهام دست داشتن در قتل وی بازداشت کرد.

پس از فرستادن قضیه متهمان به محاکم افغانستان و سپری شدن سه محکمه سر انجام فیصله محکمه اعلام شد، بر اساس این فیصله ۳ تن هر یک به ۲۰ سال حبس تنفیذی، یک تن به ۱۰ سال و متباقی ۱۳ تن به مدت ۱۶ سال محکوم به مجازات شدند.

این فیصله واکنش های فعالان حقوق زن، کمیسیون حقوق بشر افغانستان را به همراه شد و رئیس جمهور غنی نیز دستور بازنگری این قضیه را صادر کرد.

تا هنوز مشخص نیست که محاکم افغانستان پس از بازنگری در باره این قضیه مهم و حساس چه فیصله یی را انجام خواهد داد.

فعالان مدنی: قاتلان اصلی فرخنده هنوز مجازات نشده اند

منبع: سلام وطندار، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

قاتلان اصلی فرخنده هنوز مجازات نشده اند

شماری از فعالان مدنی و زنان کشور به مناسبت یک‌ساله‌گی کشته‌شدن فرخنده، در کابل گرد هم آمدند. آنان می‌گویند که فاجعۀ فرخندۀ ثابت ساخت که افغانستان جهنمی برای زنان است.

این فعالان مدنی می‌گویند که در تمام پرونده‌های مربوط به زنان، مجرمان اصلی آزاد می‌شوند و عدالت تنها بر آنانی که از حمایت زورمندان برخوردار نیستند، عملی می‌شود.

در این مراسم تیاترهایی از صحنه‌های لت‌وکوب و کشته‌شدن این بانو اجرا شد و مناری به نام این بانو افتتاح گردید. اشتراک‌کننده‌گان در این مراسم بار دیگر از حکومت خواهان تأمین عدالت در پروندۀ فرخنده شدند.

این فعالان حقوق زن می‌گویند که تعلل زمانی، خلاهای قانونی در احکام دادگاه‌ها و سهل‌انگاری مقام‌ها سبب شده تا عدالت در این پرونده تأمین نشود.

شهلا فرید، استاد دانشگاه و فعال حقوق زن به سلام‌وطنداز می‌گوید که حکومت افغانستان در پروندۀ قتل فرخنده نتوانسته است عدالت را تأمین کند.

بانو فرید می‌افزاید، اگر در این مورد عدالت تأمین شود، اعتماد میان دولت و مردم ایجاد خواهد شد.

سیلی غفار، سخنگوی حزب همبسته‌گی افغانستان نیز در محل گشایش منار فرخنده به سلام‌وطندار می‌گوید که حکومت ارادۀ رسیده‌گی به پرونده قتل فرخنده را ندارد. او می‌افزاید که مجرمان واقعی قتل فرخنده تاکنون بازداشت نشده اند و آنان از سوی مسؤولان حکومتی حمایت می‌شوند.

پیش از این دادستانی اعلام کرده بود که از میان ۱۵ مجرم این رویداد دو تن به ۲۰ و ۱۰ سال و ۱۳ تن دیگر هر یک به ۱۶ سال حبس محکوم شدند، با این حال هنوز نهادهای مدافع حقوق زنان این جزاها را کافی نمی‌دانند.

اخیراً رییس جمهور نیز از دادستانی کشور خواستار بازرسی دوبارۀ پروندۀ فرخنده شده است.

فرخنده در ۲۸ حوت سال گذشته، در نزدیکی شاه دوشمشیرۀ کابل به ظن قرآن سوزی، زیر لت‌وکوب مردان خشمگین جان داد و جسدش در دریای کابل آتش زده شد.

اولین سالیاد مرگ فرخنده دستمایه زنان در پایتخت

منبع: شبکه اطلاع رسانی افغانستان، ۲۷ حوت ۱۳۹۴

اولین سالیاد مرگ فرخنده دستمایه زنان در پایتخت

برخی زنان عضو حزب همبستگی ملی و فعالان نهادهای مدنی تحت عنوان اولین سالگرد مرگ فرخنده در محل قتل وی گرد هم آمدند و شعارهایی موسوم به "ما همه فرخنده ایم"، "سکوت ما ننگ است" و "مشت ما تفنگ است" سر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، در این مراسم یادبود، مناره ی این دختر جوانمرگ رونمایی و پرده برداری شد و مظاهره کنندگان خواستار پیگیری دیگر عاملان دور مانده از محاکمه ی این جنایت ضد انسانی و ختم پرونده ی چهارده ساله ی خشونت علیه زنان شدند.

شایان ذکر است سال قبل در چنین روزهایی، فرخنده در محل مسجد شاه دو شمشیره کابل متهم به قرآن سوزی از سوی ملاهای تعویذ نویس و خشم مردان پایتخت قرار گرفت و جسدش پس از آزار و اذیت بسیار سوزانده شد.

مقالات برگزیده

مقالات رسیده