Zonder vervolging van criminelen van 28 en 27 april, zal onze mensen nooit vrede en welvaart zien!

Hoewel, vele jaren sinds de donkere dagen van 28 en 27 april voorbij zijn gegaan, is onze gekwelde volk nog steeds niet verlost van de rampzalige gevolgen van deze twee onheilspellende dagen. De twee verschrikkelijke dagen, die onder andere veroorzaker zijn van honderdduizenden slachtoffers; miljoenen ontheemde; spoorloos verdwijnen van duizenden vrijzinnige en gewetensvolle mensen; verkrachten van kind van 7 jaar oud tot moeder van 70; vernietigen van onze economische en sociale infrastructuur; plunderen van de schatkist en kapitaal van onze natie; en honderden andere wreedheden en ontberingen. Ons volk is er bewust van dat de kopstukken van Khalq en Parcham en leiders van Jihadi partijen de belangrijkste veroorzakers zijn van de hedendaagse bitterheiden en problemen van ons land. Het is te wijten aan hun verraad dat de Tiran regeringen van Pakistan en Iran zich mengen in interne zaken van Afghanistan en 40 andere landen onder leiding van de Verenigde Staten Afghanistan bezetten.

Laat het beeld van Farkhunda in door bloed doorweekte kleding symbool staan voor onze strijd tegen de fundamentalisten!

Een jaar is verstreken sinds de afschuwelijke dag waarop Farkhunda werd doodgemarteld in Kabul. Een dag die niet alleen onze natie, maar de hele wereld in verbijstering achterliet. Het geweten van de malafide heersers van het land is echter niet wakker geschud. De moordenaars van Farkhunda en zij die hen in bescherming nemen hebben nog steeds kunnen ontsnappen aan vervolging. Door het jaar heen is er op verschillende manieren geprobeerd om een van de meest barbaarse gruweldaden van onze recente verleden te verhullen en in de doofpot te stoppen.

Strijd tegen het fundamentalisme en bezetting is de eerste stap op de weg naar de emancipatie van de Afghaanse vrouwen

Dit jaar herdenken we Internationale Vrouwendag op een moment dat wij, helaas, elke dag getuige zijn van de moord, verkrachting, verminking en misbruik van vrouwen in ons land. Tegelijkertijd zijn we getuige van het feit dat de moordenaars van Farkhunda, Rukhshana en talloze andere vergelijkbare vrouwen, ongestraft blijven. Dergelijke misdadigers gaan door met intimideren, mishandelen, bedreigen en aanranden van vrouwen. Ze genieten desondanks van bescherming door super-criminelen, zowel in de regering als daarbuiten.

Het moederland suddert in bloed en verraad – stilzwijgen is beschamend

Zoals voorspelbaar met het opleggen van de “Nationale Terror Regering” op onze bevolking door de VS is Afghanistan elke dag in barbaarsheid en kwellende ellende aan het zakken. Armoede, werkloosheid, corruptie en intimidatie aan de ene kant en de escalatie van de oorlog, explosies en zelfmoordaanslagen aan de andere kant hebben het leven van onze lijdende bevolking martelaar gemaakt.

Volgend op het barbarisch lynchen van Farkhunda, hart verscheurende nieuws over het slachten van onze landgenoten in Badakhshan, Helmand, Balkh, Ghazni, Khost, Nangarhar, Kabul, Farah en elders in het land, hebben een zwarte bewolking van verstikking en dood over de hemel van het land verspreid.

We hebben 115 gasten en geen leden online