Het moederland suddert in bloed en verraad – stilzwijgen is beschamend

Het moederland suddert in bloed en verraad – stilzwijgen is beschamend

Zoals voorspelbaar met het opleggen van de “Nationale Terror Regering” op onze bevolking door de VS is Afghanistan elke dag in barbaarsheid en kwellende ellende aan het zakken. Armoede, werkloosheid, corruptie en intimidatie aan de ene kant en de escalatie van de oorlog, explosies en zelfmoordaanslagen aan de andere kant hebben het leven van onze lijdende bevolking martelaar gemaakt.

Volgend op het barbarisch lynchen van Farkhunda, hart verscheurende nieuws over het slachten van onze landgenoten in Badakhshan, Helmand, Balkh, Ghazni, Khost, Nangarhar, Kabul, Farah en elders in het land, hebben een zwarte bewolking van verstikking en dood over de hemel van het land verspreid.

De ontvoering van onze 31 arme landgenoten, genocide en ISIS-achtige onthoofding van de soldaten van het ‘Afghaanse nationale leger’ in Badakhshan en de beruchte nonchalantheid van Abdullah-Ghani en compagnons tegen deze wreedheid hebben geleid tot enorme haat tegen de corrupte en beruchte regering. Het verraad en corruptie van de bestuurders van het land tegen het lot van onze arme landgenoten wordt onverdraaglijker wanneer ze niet alleen niets doen tegen de barbaarse Taliban, die blijven bloedvergieten, maar de bestuurders integendeel met onbeschrijfelijke schaamteloosheid aan hun VS meesters vragen om excuses te bieden aan de Taliban! De beruchtheid en walgelijkheid van de marionetten bestuurders is zover gegaan dat ze de Taliban, (;)bloeddorstige honden van de Pakistaanse ISI, hun politieke opponenten noemen, regelmatig aan hun eerbewijzen en hun ruinerende leiders in Kabul en Qatar koesteren. Geen enkele positieve actie, behalve demagogische beloftes opscheppen over woorden, kan worden verwacht van een regering samengesteld uit de meest destructieve zelf-verkochte krijgsheren, onwetend fundamentalisten en hun stropdas dragende partners in misdaad. Onze hedendaagse geschiedenis leert ons dat zo’n puppet regeringen tot stand komen om de duivelachtige plannen van kolonisten te implementeren. Derhalve leven ze in geen enkele wijze mee met de lot van een volk.

Wij hebben herhaaldelijk gezegd tegen onze onderdrukte landgenoten dat de motto van de bezetters en hun lokale slaafs-volgelingen, zoals “democratie”, “oorlog tegen terrorisme”, “mensenrechten” en “wederopbouw” leugens en bedreigen zijn, waardoor onze landgenoten jarenlang slachtoffers van zijn geworden. De criminele regering van Abdullah-Ghani, de Tabliban en ISIS, ondanks hun bewering van onafhankelijkheid, worden gevoed van dezelfde krib en worden dik om beter de bloed van ons volk op te drinken. Zij functioneren als huurling moordenaren tegn het volk, straatvegers voor het plunderende beleid van de VS. Ze zijn giftige slangen die vanuit verschillende nesten, maar met hetzelfde doel, onze krijgsgevangene beteugelde natie bijten. Kreunen en geklaag, huilen en schreeuwen voor de wilde beesten en verraderlijke slaven lost niets op. Wij moeten samen, as een natie, alle lijdende etnische groepringen als geheel en als het heroïsche volk van Kobani, opstaan. Wij moeten een kaakbrekende antwoord geven aan alle vijanden van het land. Op deze manier kunnen wij ons emanciperen van het voortdurende rouwen, pijn en slavernij.

De Solidariteit Partij van Afghanistan (SPA), als leider van de progressieve beweging van het land, is en altijd op haar post zou blijven om het volk te verdedigen. Wij verheffen ons stem nogmaals, in een gezamenlijk stem met alle overlevende slachtoffers van de recentelijke aanvallen en ontvoering van onze 31 landgenoten, om de heersende dodelijke stilte te veranderen in een super sterke kracht, en om op te staan en een stevige vuist maken tegen de onderdrukkers wie gevaarlijk spel speelt met de eer van ons land en de bloed van haar burgers. Wij moeten onze lot in eigen handen nemen.

Solidariteit Partij van Afghanistan (SPA)

16 april 2015
Kabul

We hebben 96 gasten en geen leden online